100! |Blog

Jaaaa het is zover! Dit is mijn 100e bericht op mijn blog, ik heb erover nagedacht om er een win-actie aan te koppelen. Maar ik heb besloten om daar nog even mee te wachten, omdat ik het op dit moment erg druk heb en er gewoon geen tijd voor heb om echt een leuk pakket samen te stellen. En als ik het doe wil  ik het goed doen. Daarom heb ik het volgende besloten..

balonnen

Ik ga wel een win-actie doen, maar wanneer mijn blog een jaar is! Officieel ben ik met mijn blog begonnen op  25-06-2014, dus al meer dan een jaar ben ik een blogger.  Maar dat was nog op Blogspot en toen had ik nog een   interieurblog.  Daarom reken ik vanaf het moment dat ik gestart ben met een mamablog en daarmee ben ik begonnen op 31-01-2015 , dus op 31-01-2016 is mijn blog jarig! Ik zet de win-actie online op 01-01-2016 en maak de winnaar 31-01-2016 dus bekend!

So stay tuned! Ik ga alvast beginnen..

Als jullie leuke verzoeken/ideetjes hebben voor wat jullie graag in het pakker zouden willen hebben, laat het me weten!

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

2 thoughts on “100! |Blog

  1. Gefeliciteerd met je mijlpaal. En een winactie is inderdaad best veel werk. Ik heb er zelf zelfs stiekem een beetje een hekel aan om er eentje te organiseren. Ik ben niet zo goed in de administratieve rompslomp die er bij komt kijken.

    Mooie ballonnen trouwens. Dramatisch, dat zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *