Mijn favoriete IG foto’s #4 | Blog

Omdat  ik het soms best jammer vind dat sommige foto’s die ik deel op mijn Instagram, niet  (blijvend) op mijn blog terecht komen, wil ik ook vandaag weer mijn mooiste IG foto’s met jullie delen. Dus gewoon wat   mooie plaatjes uit ons dagelijkse leven , ik doe dit eens in de paar maanden, omdat ik  het fijn vind  om zo soms even stil te staan bij de kleine dingen. Wanneer jullie het leuk vinden om mij te volgen op Instagram, kunnen jullie dat doen  hier doen! Kijken jullie weer mee?

Mason sliep een nachtje bij opa en oma en daar mag alles! #zohoorthet #latergram #logeren #badderen

Wat ben je toch een knapperd.. #mason #liefde #knapkind

Wij hadden zoveel lol vorige week in de sneeuw! #throwback #sneeuw #wintersport

Decadent prosecco drinken op de piste! #geengoedidee #volopmijnsnuffert #wintersport #prosseco

Wij zijn weer terug van vakantie! #wintersport #nietmijnhuis #vakantiehuis #oostenrijk

Wij spelen lekker hele dagen in de sneeuw! #doei #wintersport #sneeuw #rust #genieten

Jij laat mij elke dag lachen! #knuffelen #wintersport #blauweogen

Mason also loves panda's! #mannaarmijnhart #panda #knuffelen

Wat vinden jullie de leukste/mooiste foto? Laat je even je account hieronder achter, kan ik ook even bij jullie kijken! 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Mijn favoriete IG foto’s #4 | Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *