Sinterklaas knutsel (Aftellen naar Kerst) | Feest & DIY

Het is eindelijke December;  dé Feestmaand van het jaar! En speciaal voor deze maand houden een heel aantal bloggers een feestje! Met 23 andere leuke bloggers houden we het feestje “Aftellen naar Kerst” op onze blogs. Dit super leuke idee kwam van Fleur . Omdat het over 2 dagen alweer zover is; Pakjesavond, ben ik aan de knutsel geslagen met een leuke en makkelijke DIY!

Je vind dus elke dag  tot aan Kerst op een andere blog een leuke activiteit die in het teken staat van deze feestmaand. Onderaan deze blog vind je de link, welke elke keer automatisch aangepast wordt zodat alle nieuwe blogs ook makkelijk te vinden zijn voor jullie.

Zo komen er echt hele leuke activiteiten voorbij, denk hierbij aan;  een lekker wintersnack, kerstkaarten maken, raam versieren of een kerstknutsel en zo nog eens 20 andere dingen!

Vandaag dus tijd voor de Sinterklaasknutsel en ja wat deel je dan op 3 December? Want veel tijd hebben jullie natuurlijk niet meer om iets leuks te maken voordat de beste man  met een zak vol kado’s bij jullie naar binnen stapt.  Daarom een simpele en snelle DIY, die ik vond op de website van Debbie.

Bij haar vind je de uitgebreide beschrijving en de mallen die je nodig hebt voor deze simpele knutsel. Je hebt er niet veel voor nodig, het kost niet veel tijd en je kan er je eigen twist aan geven indien gewenst.

Van het weekend aan het knutselen geweest, alvast voor Sinterklaas! @bijdeb #diy #sinterklaas #zwartepiet #5december #knutselen

Zo is het bij ons geworden en het hangt al een maandje gezellig bij ons in huis. Misschien is het voor dit jaar te kort dag, maar ik zou zeggen, sla het op en ga er volgend jaar mee aan de slag. (klein tipje;  op de website van Debby vind je nu ook een Kerstboom en Kerstman)

Benieuwd naar de andere activiteiten van deze adventskalender?  

 Loading InLinkz ...
 Zo was gisteren Linda aan de beurt met een Bordspel en morgen  vind je een gave 3D stoomboot op Vila Speelmama! Neem zeker een kijkje!

Wat vinden jullie van deze knutsel? Hebben jullie ook versiering hangen voor de Sint?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

4 thoughts on “Sinterklaas knutsel (Aftellen naar Kerst) | Feest & DIY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *