Poppenhuis wordt Zoohouse Deel 3 | DIY & Dreumes

Ik liet jullie al een paar maanden geleden zien dat ik verschillende poppenhuizen had omgetoverd tot Zoohouses. Dit vond ik zo leuk om te doen en daarbij kwam dat ik die van Mason niet zo mooi en stevig vond dan de andere poppenhuizen die ik nog had staan op zolder. Daarom besloot ik om voor Mason een nieuwe te pimpen en deze voor zijn verjaardag te geven.

Zoals ik al vertelde had ik er al een voor Mason gemaakt, omdat mijn zus dit zo leuk vond, had ik er ook eentje voor mijn nichtje gemaakt. Die heb ik jullie ook eerder laten zien. Maar deze was veel steviger en mooier dan die van Mason, Mijn geluk kon dus ook niet op toen ik hetzelfde huis vond voor Mason!

Ik besloot om hem rustig te gaan pimpen en hem pas kado te doen wanneer Mason jarig was. Zo had ik alle tijd om hem mooi te maken en Mason zou er toch niet veel eerder interesse voor hebben.

poppenhuis

Zo zag het poppenhuis er van te voren uit. Niet echt hip, maar wel een hele mooie basis en wat erg fijn is aan dit huis, is dat je hem met één hand kan tillen.

IMG-20160321-WA0008
IMG-20160321-WA0009

Ik besloot om de grote vlakken zwart te schilderen (al die kleine balkjes schilderen vergt erg veel geduld en precisie; twee dingen die ik dus niet heb) en tegen de achterkant bovenin een Nijntje kaart te plakken. Niet te veel, maar precies goed. Wel staat er op het dak nog ZOOHOUSE. Een mooi huis voor alle Schleich diertjes die Mason al heeft. Zo kan hij er leuk mee spelen en kunnen wij alle diertjes mooi opbergen en slingeren ze niet overal in huis rond. Binnenkort zou ik  foto’s schieten van alle Schleich diertjes die Mason al heeft.

Wat vinden jullie van dit zoohouse? Knappen jullie ook wel eens oud speelgoed op?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

8 thoughts on “Poppenhuis wordt Zoohouse Deel 3 | DIY & Dreumes

  1. Leuk!! Ik heb wel goede ideeën om dingen te pimpen enzo, maar ik maak er gewoon weg geen tijd voor (wilde eigenlijk zeggen dat ik er geen tijd voor heb, maar iedereen heeft natuurlijk tijd 😉 )
    Hier maken we vaak van de Duplo een mega dierentuin waar alle dieren in passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *