Kilootjes minder deel 6 | Persoonlijk & Mama

Het is zover, ik heb een mijlpaal bereikt en heb mezelf daarvoor dan ook vorstelijk beloond! (lees: Tony en wijn)   Ik neem jullie eens in de zoveel tijd mee in mijn afval-avontuur, ik deelde eerder al  deel 5,  deel 4,   deel 3, deel 2 en deel 1  van mijn afvalavontuur met  jullie. En ook vandaag deel ik mijn gewicht met jullie!


Zoals ik al vertelde  heb ik een mijlpaal bereikt en dat wel op woensdag 11-11-2015. Ik was bij mijn ouders en besloot nog even snel de weegschaal op te springen.  (de laatste keer dat ik mij woog, woog ik 70.4 ) Ik was eigenlijk vergeten om mijzelf te wegen en had dan ook net gegeten en gedronken. Maar wat ik zag op de weegschaal beviel mij zeker: 69.6 !

Ik weeg onder de 70 kilo en dat is echt wel een tijd geleden dat ik dat heb gewogen! Dus ik heb me dan ook even tegoed gedaan aan wat chocolade en wijn om het te vieren.  Nog maar 1.6 kilo te gaan en ik weet zeker dat het me gaat lukken om dit varkentje te wassen.

Het eten en drinken gaat goed bij me, in het weekend pak ik wel eens een wijntje (of 2,3) en dan pak ik daar ook zelfs ook wel eens een bakje chips bij maar doordeweeks hou ik me in. Sporten doe ik een stuk minder. Minder zin in, komt vast door het weer maar ik heb geen zin meer om er alleen op uit te gaan. Dus ik sport nog maar 1 keer per week met mijn moeder en zus. (squashen) Voor de rest probeer ik wil voldoende te bewegen en wandel ik nog wel best veel met Mason als ik vrij ben.

Langzaamaan kom ik er wel, bijna heb ik mijn eind-doel bereikt, maar of ik het daarbij ga laten..

Stellen jullie ook jullie doelen wel eens bij?  Wat werkt bij jullie het beste om af te vallen?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

7 thoughts on “Kilootjes minder deel 6 | Persoonlijk & Mama

  1. Ik vind dat je al heel wat bereikt hebt hoor, en als het om afvallen gaat, moet je juist een manier vinden die voor jou werkt. Je kunt wel je hele leefstijl aanpassen en dat de kilo’s er van af vliegen, maar als jij je daar niet prettig bij voelt of het eigenlijk niet haalbaar is dan moet je het echt niet doen. Je moet het zien als je nieuwe leefstijl en daar zul je dus een manier in moeten vinden die voor jou werkt. En blijkbaar heb je die gevonden! Liever wat langzamer afvallen en wel lekker in je vel zitten, dan een crashdieet of dat soort onzin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *