MIJN Top 5 favoriete blogs | Blog & Mama

Aangezien ik alweer een tijdje aan het bloggen ben ik, waarschijnlijk net zoals elk andere blogg(st)er, op een aantal van mijn blogs  best trots en die  wil ik nog even onder de aandacht brengen. Gewoon omdat ze geplaatst zijn voordat ik (veel) lezers had of omdat ik vind dat ze nog wel wat extra aandacht mogen hebben. Daar komen ze dan..

Ik heb de blogs op chronologische volgorde staan, dus de nieuwste staat bovenaan en de oudste onderaan.  Ik heb in dit rijtje dus niet verder geclassificeerd.

Mijn eerste Brief aan Mason,  deze schreef ik toen hij een half jaar oud was en ik heb me voorgenomen om dit elk half jaar te doen, zodat hij een mooi overzicht heeft.

Ook heb ik een blog geschreven over  Mijn bevalling, tot in detail. Ik vond het erg fijn om het op te schrijven en vind het nog steeds leuk om terug te lezen.

De best gelezen blog  :  De eerste 2 weken als moeder waren verschrikkelijk..  Geen fijne blog om te schrijven maar ik ben hier wel erg trots op en ben er blij mee dat ik het toch online heb gezet.

Natuurlijk kan de  De kamer van Mason  in dit lijstje niet ontbreken. Nog steeds ben ik er blij mee en vind nog steeds dat het een stoere maar lieve jongenskamer is. Tuurlijk ben ik in mijn hoofd alweer het e.e.a. aan het veranderen.. (hé waar ben je anders interieur styliste voor)

Ook het  Filmpje van de Gender reveal  mag niet ontbreken, zo gaaf was het om dit moment te delen met naaste familie en nog steeds vind ik het leuk om onze reacties te zien!

Bij de oudere blogs die er tussen staan, kan ik me wel een beetje ergeren aan de schrijffouten/slechte foto’s maar hé dat was het startpunt en het is allemaal al verbeterd. (Het is verre van perfect allemaal, maar ik leer elke dag)  Ik vond het leuk om deze blogs weer eens te lezen.

Vinden jullie het ook leuk om oude blogs van jezelf soms te lezen?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

2 thoughts on “MIJN Top 5 favoriete blogs | Blog & Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *