Wat is de ideale leeftijd om moeder te worden? | Persoonlijk

Als allereerste wil ik zeggen dat je dit hele artikel moet lezen met een korrel zout. Ik vond het gewoon tijd worden om mijn gedachten op papier te zetten. Al een paar keer had ik bedacht dat ik  hier eens iets over moest schrijven, maar steeds stelde ik het uit..

Nee, ik ga hier echt niet met uitslagen van onderzoeken strooien, want daar ben ik zelf ook niet geïnteresseerd in.  Maar ik vond het hoog tijd om mijn mening eens op papier te zetten.  Want die heb ik zeker, alleen ik ben niet iemand die dat overal rond bazuint.

Maar ik heb wel degelijk een mening over wat de ideale leeftijd is om moeder te zijn. Mijn mening is namelijk dat iedereen dat lekker helemaal zelf moet weten! Want ja ik ondervind heel veel positieve kanten aan het jonge moederschap maar ook wel nadelen die ik vandaag met jullie wil delen.

Want ik vind het heerlijk dat ik gewoon alles met Mason kan doen, ik ben zelf nog een groot kind dus ja als Mason  30 keer van die glijbaan wilt, ga ik gewoon lekker mee  en ook gebroken nachten kan je gewoon beter aan als je jonger bent, want ja hoelang is het nou eenmaal geleden dat je midden in de nacht op de dansvloer stond?

Een nadeel is dat ik vooral in het begin erg onzeker was. Ik denk dat oudere moeders gewoon wat meer levenservaring hebben, meer hun eigen mening hebben en die duidelijker kenbaar maken en minder beïnvloedbaar zijn. Aan de andere kant denk ik dat, dat  niet perse leeftijd gerelateerd is maar persoonlijk.

Dus ja ik kan nog 100 voor- en nadelen opsommen, maar jullie snappen het vast. Iedereen voelt zich ergens  anders fijn bij  en is er op een ander moment klaar voor. Dus laat iedereen lekker in haar waarde en zelf hun beslissingen nemen.

Wat vinden jullie? Hebben jullie wel een ideale leeftijd in jullie hoofd?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *