Mama’s Kerst-outfit | Mama, Shopping & Feest

Wij vieren Kerst altijd met lekker eten en drinken en met onze familie om ons heen. Met Kerst pak ik altijd wel uit, dan bedoel ik met versieren, met kadootjes, maar ook zeker met kleding. Ik vind het dan extra leuk om me mooi aan te kleden en er werk van te maken. Omdat ik in het dagelijks leven niet zo vaak in een jurkje mijn dag doorbreng, vind ik dat met Kerst extra bijzonder.Maar ik was wel toe aan een nieuw jurkje..

Aangezien ik best wel wat ben afgevallen, een vrouw ben, nooit genoeg kleding kan hebben en alles al een keer aan heb gehad, gewoon soms wat nieuws wil, was het tijd voor iets nieuws. Ik wilde een echt feestelijk en een net jurkje, ik moet hem echter wel een hele dag aan en aangezien Mason er natuurlijk ook gewoon bij is, moest die ook wel een soort van baby-proof zijn. (niet te strak en te kort) Voor de rest had ik niet eisen qua kleur, misschien wilde ik wel eens voor een gewaagd kleurtje gaan..

De volgende jurkjes vond ik heel erg mooi, de kleuren, stoffen en modellen spreken mij allemaal erg aan.

 

Maar het is toch dit jurkje geworden, mooi zwart en mooi stofgebruik, de combinatie van velours met kant vind ik erg chique en warm. Ben zo benieuwd hoe die me zou staan en of die aan het einde van de dag nog zo mooi of dat Mason zijn handjes niet heeft kunnen thuis houden! 😉

 

Ik vond alle jurkjes op de website van Esprit, waar ze erg veel keuze hebben voor de feestdagen. Van jurkjes tot blazers, van broeken tot accessoires en niet alleen voor de vrouw, maar je kan ook gelijk je partner en kinderen in het nieuw steken. Wel zo handig om het allemaal bij één website aan te schaffen in deze drukke tijden.

Hebben jullie een speciale outfit voor Kerst gekocht? Vinden jullie het ook leuk om dan uit te pakken?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

 

5 thoughts on “Mama’s Kerst-outfit | Mama, Shopping & Feest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *