Outfit of the day #11 | Shopping & Baby

Jeetje Mason groeit als kool, nu ik dit typ is hij 5 maanden oud en zit in maat 62/68.  De maten van de kleding verschillen zo enorm, dat ik het nu echt goed in de gaten moet houden, zodat ik geen dingen vergeet om bij hem aan te doen, welke hij vervolgens dan niet meer past..  Ik was erg blij dat het deze zondag 16-08 een mindere dag was qua weer, want ik had net weer zijn kleertjes uitgezocht en ik wist dat ik dit setje wel bij hem moest aan gaan trekken qua maat. Maar ja , het was natuurlijk midden in de zomer. Maar gelukkig hebben we hier in NL ook mindere dagen! 😉

Één van mijn favoriete winkels waar ik shop voor Mason is  Zara, ik vind het betaalbaar maar  erg leuk voor Mason. Zoals ik al eerder vertelde vind ik het vooral leuk om te combineren tussen de duurdere en goedkopere merken. Zo blijft het betaalbaar en loopt Mason er leuk bij. (lopen doet hij (gelukkig) nog lang niet..)

 

20150816_170443

20150816_170357

 

Hij draagt trouwens maat 68 van de ZARA hier op de foto’s, naar mijn mening valt ZARA wel echt wat kleiner dan andere merken. Dus daar houden we dan rekening mee met de aanschaf. Zijn broek is echt nog wel wat te groot, maar met een beetje omslaan, zie je daar niet veel van. Ook de trui kan gelukkig nog wel even mee!

De leuke rammelaar is van Huusje, daar schreef ik eerder al een blog over.  Hier in huis komt  er steeds meer in huis van BATMAN, stiekem een beetje fan..

Wat vinden jullie van dit setje? En waar shoppen jullie voor jullie kindjes?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *