Outfit of the day #34 | Shopping & Dreumes

Hoog tijd voor een nieuwe OOTD van Mason! De laatste dateert van zijn verjaardag, iets met 101 ideeën die ik dan eerst uitwerk. Maar aangezien het toch wel een hele leuke “rubriek” is en Mason weer wat nieuwe kleertjes heeft deel ik er vandaag  weer een met jullie.

Want ja, Mason zat op een gegeven moment  lange tijd in maat 80 en hij had genoeg kleding voor twee maanden weg, dus ik kocht niet meer zoveel nieuws daardoor waren de outfits wel een beetje hetzelfde. Maar nu ik weer heel wat nieuwe kleding voor hem heb aangeschaft kan ik weer los gaan! Kijken jullie mee?

 

 

IMG-20160702-WA0000
IMG-20160702-WA0001
IMG-20160702-WA0002
IMG-20160702-WA0003

Deze eigenwijze drol <3  draagt zijn nieuwe shirt van Tiny Cottons, wat hem heel mooi staat  en zijn vestje van Little Indians erop, daaronder zijn spijkerbroek van Zara en zijn stoere schoenen van Adidas met tijgerprint. Hij was helemaal klaar voor een dagje op stap met papa & mama!

Ik had de eerste foto van deze reeks ook gedeeld op mijn Instagram en daar kwamen zoveel leuke reacties en vragen op, dat ik dacht dat het wel leuk was om deze outfit met jullie te delen.

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *