Outfit of the day #7| Shopping & Baby

Weer een nieuwe OOTD van Mason, dit keer een budget one! Bijna altijd draagt Mason best dure kleding, vind het namelijk leuk als hij er leuk en origineel bij loopt.. (nou ja loopt, dat doet hij natuurlijk nog niet, maar you get the point!) Maar ik kan er ook zeker van genieten als ik iets leuk vind voor hem wat eens niet zo duur is, maar wel onze smaak. 

Ik wil jullie een leuk setje van Zeeman  laten zien, zo kan ik jullie laten zien dat je kind leuk aankleden, niet altijd duur hoef te zijn. Voor nog geen €6.00 (shirt en broek) kan je helemaal klaar zijn. Kijk maar naar de foto’s van zijn Zeeman-outfit.

20150615_193009

20150615_193018

Wat vinden jullie van dit setje? En houden jullie ook van budget-shoppen? Ik loop af en toe even naar binnen bij budget-winkels en als ze iets leuks hebben, dan hoef ik echt niet lang te twijfelen voor die paar euro’s!

Wat vinden jullie van dit setje? Zijn jullie ook vaak bij de budget-winkels te vinden?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

4 thoughts on “Outfit of the day #7| Shopping & Baby

  1. Leuk hoor! Ik koop zelf ook wel eens bij de Zeeman, maar ook bij de Hema, H&M, Zara en Primark kan ik erg goed scoren voor leuke prijsjes. Tof kledingrek ook!

  2. Ik vind het super leuk! Hier kopen we heel veel bij primark en h&m. Het heeft geen zin om mijn schurken in dure kleding te steken. Alles gaat stuk of wordt binnen de kortste keren vies haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *