Random shoplog |Shopping

Ik vind het heerlijk om op mijn vrije dagen een stuk te lopen met Mason. Soms lopen we maar wat aan, maar meestal   hebben we wel een doel. Er moet altijd wel iets gehaald worden qua boodschappen, zo niet dan weet ik ook wel wat te verzinnen. Meestal kom ik met van alles en nog wat thuis en vandaag laat ik jullie zien wat ik  op een dag kocht toen ik eigenlijk niks nodig had..

Juist ja, niks nodig hebben maar toch naar de winkels gaan is gevaarlijk. Je komt altijd wel wat tegen en je komt altijd met iets thuis. Deze keer kwam ik met best veel thuis en besloot alles op de foto te zetten.

shoplog
shoplog 2

Ik kocht deze 2 leuke witte stenen cactussen bij Xenos. Erg leuk, maar ik hoef ze niet te verzorgen en gaan nooit dood. Volgens mij kostte  ze €2.99 p.s.

shoplog 7

Ook kocht ik eindelijk een oor- thermometer. De afgelopen tijd was Mason zo nu en dan ziek en we hadden een hele goedkope thermometer liggen van de Action, maar die duurde zo lang met meten dat ik een andere wilde. Deze kocht ik bij Wibra voor €15.99 en voldoet prima!

shoplog 8

Ooh ja, ik kocht ook dit flesje kleurstof bij de Xenos, voor €2.00? Voor Mason’s verjaardag.

shoplog 9

Deze plastic tafelkleden  kon ik niet laten liggen bij de Wibra en Action. Helemaal in het  thema van Mason’s feestje.

shoplog 3
shoplog 4
shoplog 5

Toen ging ik nog even langs een hele leuke kinderwinkel : “Kinderen van Belle” en daar ging het mis. Ik werd verliefd op deze legging en trui. De legging is van Name-it  en is eigenlijk voor meisjes (roze band bovenin) maar die zie je toch niet en deed nog geen pijn in mijn portomonnee (€16.95) maar de trui wel een beetje. Hij is van mijn nieuwe liefde Mini-Rodini en kosste €46.00
Maar goed, ik vond hem zo leuk en had er al 10 outfits voor bedacht dus dan mag het toch, soms?

nunu

En toen kwamen we thuis en lagen er ook nog eens deze twee kledingstukken in de brievenbus. Ik kocht ze van iemand over op Instagram voor weinig en zo heeft Mason een leuk shirt van NuNu en een trui van het merk Frnky’s. Kortom het was een geslaagd dagje en ik kocht iets meer dan ik had bedacht.. 😉

Wat vinden jullie van de geshopte spullen? Herkennen jullie dat, dat je altijd wel met iets thuis komt?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

4 thoughts on “Random shoplog |Shopping

  1. Zeer herkenbaar! En gave kleertjes heb je voor Mason gekocht. Die oorthermometer moet ik ook hebben nu hoor, vind die andere inderdaad zo irritant hoe traag hij is!

    1. Dank je wel Nicole! Ja echt een handig ding.. Mason is er ook blij mee volgens mij, hoeft die ook niet meer zo lang en ongelukkig te liggen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *