Shoplog Valencia | Shopping & Vakantie

Als jullie me ook op Social Media volgen, is het jullie niet ontgaan dat wij een paar dagen naar Valencia zijn geweest. Even lekker met z’n tweetjes een paar dagen uitrusten, shoppen, lekker eten en tijd voor elkaar. Zoals ik al zei hebben we ook geshopt, natuurlijk voor Mason, voor de kleine meid maar ook voor onszelf. Ik ben zelfs enorm verwend! Kijken jullie mee?

 

Alles bij elkaar!

Een leren rokje in het donkergroen en een rode fluwelen top van Zara. Heel wat anders dan normaal, maar dat kan je wel eens doen als het maar €12.00 bij elkaar is!Ik ben verliefd! Al op Schiphol liep ik tegen dit tasje aan van Chloé. Ik was al langere tijd op zoek naar een mooi zwart tasje die ik om kan doen als ik een feestje heb, maar ook waar ik mijn portemonnee en mobiel in kan doen als ik de luiertas meeneem. Vind ik toch wat handiger. Daarom mocht ik dit mooie tasje kopen, maar mijn huidige portemonnee zou daar nooit in passen en daarom zocht ik er deze rode van Guess bij uit! One happy mom hier!

Voor Melvin kochten we wat bovenkleding bij Zara, erg goede uitverkoop!

Natuurlijk kochten we het meeste voor de kids! Streepjestrui met Bonjour erop van Zara van de nieuwe collectie voor €12.99, Bikerjack ook van Zara, nu voor maar €9.95 en een mooie donkerblauwe trui van Blue Garment, nu voor €19.00. Ook kochten we nog kadootjes voor Mason; een Dino puzzel en een knuffelbeer  welke hij zelf mag beekliederen.

Dit is het bikerjack, deze heeft Mason al gehad  (in maat 62 ofzo) maar ik vind hem nu wel weer heel leuk voor het voorjaar.

Ook nam ik wat spulletjes mee voor zijn feestje , met als thema Circus. Altijd leuk als je er tegen aan loopt!

En natuurlijk moest er ook geshopt worden voor Truusje, je hebt er heel veel kinderwinkels, van die typische  Spaanse winkeltjes met tuttige kleding, maar ik kon het toch niet laten om een setje mee te nemen voor haar.

Een legging van Mango, voor €5.99

Broekje Zara, in de Sale voor €4.95

Okergeel vestje van DKNY voor Truusje, ik was opslag verliefd! Nu was die €35.00, kon ik hem niet voor laten liggen.

Kniesokken nog bij een klein winkeltje voor een hele euro en een hydrofiele doek van Mango voor €9.95

Wat vinden jullie van de geshopte kleding? Wat vinden jullie het leukste?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *