Webshop-tip #5 “LangZalZeLeven” | Shopping, Feest & Baby

Een in de zoveel tijd kom je een webwinkel tegen, waar je gewoon verliefd op word. Zo kwam  ik  een tijdje geleden op de site terecht van Lang Zal Ze Leven. Ik  was al druk met de voorbereidingen op Mason’s verjaardag en was op zoek naar leuke producten die bij het thema zouden passen.

En toen kwam ik dus op  LangZalZeLeven terecht, jeetje wat een leuke spullen en wat een handige en duidelijke site. Zo kan je zoeken/selecteren op kleur, thema of producten. En zeker dat selecteren op kleur is echt zo top. Ik was natuurlijk alleen maar op zoek naar zwart-wit decoratie met iets wat mintgroen. Dus erg fijn om dan gelijk te kunnen selecteren op kleur in plaats van eerst alle producten door te bladeren.

Want ja, dat zijn er nogal wat. Je kan er echt voor alles terecht, van  ballonnen tot  stickers en van maskers tot lichtboxen. Zo leuk en divers. Ik heb iets heel erg leuks ontvangen, maar aangezien ik het zó leuk vind, wil ik het eigenlijk nog niet laten zien, maar pas wanneer het feest van Mason is geweest. Wel wil ik jullie een paar producten laten zien die ik nog wel wil gaan aanschaffen voor Mason’s verjaardag.
bollampion duo-colour Zwart

confetti ballonnen Zwart

waaier prikkertjes Black& White

folieballon Panda

Polkadot pompom Black & White

papieren waaier Zwart

3-pack honeycombs Monochrome Magic

rijstpapier bollamp Chevron Black

taartkaarsjes Zwart

set pompom slingers Black

Deze spulletjes ga ik dus nog bestellen bij  Lang Zal Ze Leven  voor Mason’s verjaardag. En na zijn verjaardag laat ik het leuke item aan jullie zien die ik heb ontvangen! Kan niet wachten om het in gebruik te nemen.

Wat vinden jullie van deze producten? Waren jullie al bekend met  Lang Zal Ze Leven?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

4 thoughts on “Webshop-tip #5 “LangZalZeLeven” | Shopping, Feest & Baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *