Wishlist en plannen tuin #2 | Tuin

Al eerder deelde ik met jullie  onze plannen voor de tuin.   Daar noemde ik wat dingen die moesten gebeuren in onze tuin en vandaag wil ik jullie vertellen en laten zien wat daarvan is terecht gekomen, ook komen er grotere veranderingen aan en dat wil ik ook graag kwijt aan jullie.  Ik plaatste toen ook een begroting voor de  tuin, de realisatie heb ik ook even in dit blogje erbij gezet.

Op 10 april had ik het volgende lijstje voor onze tuin:

– voor de bakken die er al zijn, een betere omheining voor maken, voor zowel voor als achter. (Tuincentra/action) €20    Is gebeurd, alleen heb ik het alleen achter gedaan, voor is het onbegonnen werk. (€20.00 was wel goed berekend, gekocht bij het tuincentra)

– nieuwe solar lampjes neerzetten. (Action) €20  Jep, die staan er!  (voor 6 nieuwe lampjes was ik €10.00 kwijt, bij de Action inderdaad)

– eettafel set kopen voor achter. (Kwantum) €300  Die staat er ook al inmiddels, alleen de banken bevallen ons niet, dus ik wil stoelen gaan aanschaffen, eerst ga ik de banken verkopen via Marktplaats en dan ga ik onderstaande stoelen kopen (merk  Allibert, naam Ibiza of Dante) ( De eettafel set kochten  we bij Kwantum en was €250.00)

– bankje kopen voor voor. (Praxis) €100   Ook deze hebben we staan! (Deze was €30.00 bij de Action)

– zwevende parasol voor achter kopen. (Kwantum) €50  Jep, in the pocket!  (Ook Action en wel voor €40.00 met voet)

– heater/buitenverwarming kopen. (Kwantum/Praxis) €75  (nog niet, ik hou gewoon de aanbiedingen in de gaten!)

– accessoires en bloemetjes (divers) €50  Zeker, onze tuin is veel meer aangekleed.  (€50.00 hebben we het wel mee gered, de bloemetjes hebben we bij diverse tuincentra gehaald.)

 

Nu zijn er echter veel grotere plannen voor onze tuin,  toen ik zwanger was , is er een tuinman langsgekomen, echter hebben we  toen besloten dat we het nog even gingen uitstellen, maar ik kan niet meer wachten!  We wilden volgend jaar zomer de tuin gaan aanpakken, maar ik kon toch niet meer wachten.

Mijn wensen voor de tuin zijn:

– Stuk kunstgras, voor Mason.
– Één grote bak voor bloemen/planten.
–  Pergola  bij de loungehoek (met planten en witte lampionen)
– Soort van terras bij eettafel
– Voor de rest grote stenen
–  Voor wil ik de kliko’s  met een soort van omheining er omheen
– Voor wil ik één bak en de rest stenen

In het programma Landscape heb ik het volgende ontwerp gemaakt voor zowel de voor- als achtertuin.  (Grijs  is tegel, groen kunstgras en bruin  vlonder/planken, voor de rest zien jullie bakken met groen, pergola en 2 zitjes en een schuur. Voor staan de kliko’s  en ook een bak met groen)

tuin

plannen huis

 

Nu ik alles op een rijtje heb, kan ik niet wachten tot de tuinman komt om mijn plannen te bespreken. Ik hoop dat hij mij verder kan helpen en dat de tuin zo wordt zoals wij hem graag zien.

Wat vinden jullie van mijn plannen? Zijn jullie tevreden met jullie tuin?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Wishlist en plannen tuin #2 | Tuin

  1. Leuke ideeën! Een stukje gras is toch wel fijn voor kinderen. Wij willen ook van alles veranderen aan de tuin, maar zijn zelf helemaal niet handig daar in helaas. Ik ben bang dat we ook een tuinman moeten inschakelen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *