Meisjeszwangerschap Tag | Zwanger & Persoonlijk

Ik vond deze leuke Tag over meisjes- zwangerschappen bij Saskia op haar blog en  nu ik natuurlijk zwanger ben van een meisje kon ik niet anders dan deze leuke vragenlijst over te nemen en in te vullen! Kijken jullie mee welke fabeltjes wel waar zijn en welke ik nog helemaal niet heb ervaren..

WANNEER JE JE BUIK RONDOM DRAAGT KRIJG JE EEN MEISJE

Misschien ben ik daar nog niet ver genoeg voor, maar het is wel zo dat ik al steviger ben over mijn hele lichaam dan toen ik zwanger was van Mason bij dit termijn. Bij Mason was het vooral buik en nu kom ik wel overal aan..

ERGE LAST VAN OCHTENDMISSELIJKHEID, DAN KRIJG JE EEN MEISJE

Zeker! Ik ben veeeeel meer misselijk en misselijker dan bij Mason. In de zwangerschap van Mason heb ik geen één keer hoeven over te geven, dat is nu een heel ander verhaal. Nog steeds moet ik zo nu en dan overgeven, vaak ligt het aan de combinaties die ik maak met eten/drinken.

VERWAARLOOS JE JEZELF TIJDENS DE ZWANGERSCHAP DAN KRIJG JE EEN MEISJE

Nou verwaarlozen is een groot woord, maar als Mason er nog niet was geweest, had er wel eens een dag tussen gezeten dat ik me niet zou aankleden. Nu Mason er is, moet ik wel en ik doe eigenlijk ook altijd wel een make-upje op, dus het valt nog mee.

VOEL JE DE BABY MEER AAN DE ONDERKANT SCHOPPEN? DAN KRIJG JE EEN MEISJE

Wat grappig, want hier dacht ik vanmorgen nog aan. Truusje voel ik vooral helemaal onder mijn buik, ik weet nog wel dat ik Mason echt overal voelde. Wat grappig dat dit ook echt anders is bij een meisje.

HEB JE VEEL LAST VAN PUKKELTJES OP HET GEZICHT, NEK EN DECOLLETÉ? MEISJE!

Zeker, nou had ik dat wel vooral in het begin en valt het nu nog wel mee. Maar het klopt wel dat ik meer pukkeltjes heb dan voorheen en zeker dan met de zwangerschap van Mason.

SLAAP JE OP JE RECHTERZIJ DAN IS HET EEN MEISJE

Nee, dit is niet waar. Ik slaap wel altijd op mijn zij maar op beide kanten.

ALS JE VEEL BEHOEFTE HEBT AAN SLAAP ZAL JE ZEKER EEN MEISJE KRIJGEN

Zeker, maar dat had ik ook bij Mason dus volgens mij is dat gewoon te linken aan het zwanger zijn en niet perse aan het zwanger zijn van een meisje.

VEEL TREK IN VERSE SINAASAPPELSAP? MEISJE!

Zeker! Vooral in het begin werd ik overal misselijk van, alleen van verse sinaasappelsap niet. Bij Mason had ik vooral zin in Cola, dit is dus wel degelijk een verschil.

GEZICHT WORDT DIKKER BIJ DE ZWANGERSCHAP VAN EEN MEISJE

Zoals ik al zei, ik word overal dikker dus ook in mijn gezicht, helaas!

WORDT JE HAAR DUNNER? ONGETWIJFELD EEN MEISJE!

Nee, dit valt gelukkig mee. Ik heb van mezelf lekker dik haar en kan niet zeggen dat dit nu minder wordt. Dus dit fabeltje klopt niet.

Ik vond het een erg leuke tag om in te vullen,  omdat ik zeker verschillen ervaar dan met mijn vorige zwangerschap dus vond het leuk om erachter te komen dat sommige dingen echt kloppen. Bedankt dus Saskia voor het maken van deze Tag! Als je het leuk vind om hem in te vullen, neem hem zeker over en link Saskia even! 🙂

Hebben jullie ook wel eens de “fabeltjes” door genomen toen jullie zwanger waren om te kijken wat er wel en niet klopte?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Meisjeszwangerschap Tag | Zwanger & Persoonlijk

  1. Haha wat grappig! Er klopt dus toch best wel veel. Bij mijn zwangerschap van Mees, wees alles er op dat ik een meisje droeg. Behalve mijn buik, ik kwam alleen aan bij mijn buik, maar verder wees alles op een meisje. Nou het is toch echt een jongetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *