Zwanger week 13 | Zwanger

Wekelijks hou ik jullie op de hoogte van mijn zwangerschap  dit door  een aantal vaste onderwerpen te bespreken. Even kort benoemen hoe het met alles gaat zodat ook ik even aandacht schenk aan deze zwangerschap. Vandaag verslag over week 13, oftewel het eerste trimester zit erop.

Buik
Buikje begint zich te vormen en de zwangerschapskleding is opgehaald bij zuslief, ook ontvang ik deze week 2 bestellingen die ik heb gedaan vol met zwangerschapskleding! Ik hoef het allemaal nog niet aan, maar het is fijn dat ik het al binnen heb, want ik merk dat het nu hard gaat.

Kwaaltjes
Helaas zijn die nog steeds aanwezig, ik had gehoopt dat de misselijkheid en vermoeidheid  nu over zouden zijn. Maar helaas, de hele dag ben ik wel een soort van misselijk en kan ik overgeven. De vermoeidheid van de zwangerschap  loopt wel terug, maar het feit dat  Mason steeds meer gebroken nachten heeft maakt het er natuurlijk niet beter op.

Slapen
Zoals ik net  al zei, Mason is de laatste weken erg vaak s’nachts wakker daardoor slaap ik heel licht en heb ik de raarste nachtmerries en kom ik niet voldoende aan mijn nachtrust toe.. Hoop dat het “gewoon” zijn kiezen zijn die aan het doorkomen zijn en dat het dus binnenkort over is met de gebroken nachten.

Klaar mee?
Nou, wat is een eerste zwangerschap een makkie zeg, al je aandacht voor de baby in je buik. Nu voel ik mij constant schuldig als ik te moe/misselijk ben om met Mason te spelen.. Ik hoop zo dat ik straks weer mijn energie terug heb en mijn aandacht aan beide kan schenken!

Extra
Nog 2 weken en we weten het geslacht al van de  kleine spruit, ik kan niet wachten!

Voelden jullie je ook nog zo beroerd na het eerste trimester?  Wanneer verdween dat bij jullie?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Zwanger week 13 | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *