Zwanger week 25 | Zwanger

Week 25 van mijn zwangerschap zit erop, helaas ben ik ook deze week de hele week ziek geweest.  Tel daarbij mijn zwangerschap en een drukke dreumes bij op en je kan je voorstellen dat ik moe ben.. Maar goed, ik wil niet teveel zeuren, het gaat gelukkig goed met de kleine meid en betere tijden komen eraan!

Buik
Buik staat een beetje stil, wat ook niet gek is omdat ik niks binnen kan houden. Ik heb al totaal geen trek en wat ik eet komt er weer uit.. Hoop dat deze ongein snel weer over is..

Kwaaltjes
Zoals ik al zei ben ik weer de hele week ziek geweest, ik kom er maar niet bovenop, al 2 weken ben ik aan het kwakkelen en nu heb ik een fijne voorhoofd-holte-ontsteking  te pakken. Kortom ik ben er klaar mee, met het ziek zijn. Ik ben wel vaker een dagje niet lekker, maar zo lang echt ziek zijn is normaal niks voor mij..

Slapen
Dit heb ik genoeg kunnen doen de afgelopen tijd, gelukkig kon vriendlief veel inspringen en heb ik de liefste (schoon)ouders die de zorg voor Mason ook zo nu en dan uit mijn handen nemen.

Klaar mee?
Nee, het is nog maar 15 weken. Nog maar 15 weken ben ik zwanger en daar wil ik ten volste van genieten! Dus als ik niet meer ziek ben, ga ik weer heerlijk shoppen voor de kleine meid en lekker keutelen in haar kamertje.

Extra
Deze week maken we de kamer klaar voor Mason, dan gaan we ons voorbereiden op onze vakantie en gaan we dus 2 weken lekker naar de zon, wanneer we terugkomen wil ik de kamer van Truusje doen in de maand februari  en dan staat de maand maart in het teken van Mason’s verjaardag, dan ga ik met verlof en kan ik me helemaal gaan klaarmaken op het leven van een moeder van twee!

Vonden jullie het ook moeilijker om te genieten van jullie tweede/derde/vierde zwangerschap dan van de eerste?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Zwanger week 25 | Zwanger

  1. Vervelend dat je zo lang ziek bent zeg! Hopelijk voel je je snel weer beter en kun je weer volop van je zwangerschap genieten!
    Heeft Mason het door dat hij een zusje krijgt? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *